Wat maakt ons uniek?

De Toekomst is niet zomaar een huiswerkbegeleiding. Iedereen is welkom bij ons en wij helpen graag met uw problemen. Het nauwe contact met de leerlingen (groepsapp) en contact met de ouders zorgt voor een vertrouwde sfeer. De leerlingen kunnen tot laat in de nacht via WhatsApp vragen stellen. Ook contact met de scholen en gemeente houden wij goed om voor beter resultaat te gaan.

De begeleiders zijn dus rolmodellen voor de leerlingen. Oprichter Darine El Houfi heeft in minder dan een jaar tijd ervoor gezorgd dat Huiswerkbegeleiding de Toekomst een succesvolle huiswerkbegeleiding is geworden. Wij werken alleen met begeleiders die er echt voor gaan.

Onze visie:

Geld mag geen issue zijn voor de toekomst van kinderen. Discipline, hard werken en respect zorgen ervoor dat je alles kan bereiken wat je wil!

De middelbare school

Leerlingen in de brugklas moeten vaak wennen aan het tempo en de hoeveelheid vakken die zij krijgen. Door de juiste begeleiding slagen leerlingen bij ons erin om goede resultaten te boeken.

Plannen en stof uitleggen zijn de twee essentiƫle tools om te slagen op de middelbare school. Als de leerlingen oefentoetsen willen zorgen wij ervoor, zodat de kinderen perfect voorbereid zijn voor hun proefwerken.

Ook kunnen eindexamenleerlingen bij ons terecht. We leren ze kalm te blijven en op tijd de beginnen met het leren voor hun eindexamens. Eventuele examentrainingen zullen vanaf volgend jaar beschikbaar zijn.

De basisschool

Groep zeven en acht zijn twee belangrijke jaren voor basisschoolkinderen. Wij leggen de focus op begrijpend lezen en rekenen. We leren de kinderen hoe begrijpend lezen en rekenen in elkaar zitten door middel van klassikale uitleggen en veel oefentoetsen, waar zij direct feedback op krijgen.

Ook verplichten wij de kinderen elke dag tien bladzijden per dag te lezen. Woordjes die zij niet begrijpen of moeilijk vinden om te spellen moeten zij noteren in hun woordjesschrift. Elke les bespreken wij een aantal worden, zodat de woordenschat van de leerlingen groter wordt. Door het elke dag te lezen, wennen zij aan teksten en zal hun begrijpend lezen niveau omhooggaan.

Ouders:

Wij helpen ouders het schoolsysteem te snappen en we laten ze zien hoe belangrijk hun visie is voor een goed lopende leerproces voor de leerlingen. Aandacht en het kind motiveren zijn erg belangrijk voor de schoolprestaties van de kinderen.

lol-1-743x742

over ons